Fashion en beautyCadeaus

Tips bij het uitzoeken van een ketting

Mamasopinternet1549 x bekeken
ketting uitzoeken

Als trotse mama ben je constant in de weer met de zorg van je kinderen: of je nou drie kleintjes hebt rondhuppelen of een lastige puber. Je mag jezelf best eens in het zonnetje zetten met een mooie ketting. Of misschien heb je wel een liefdevolle moeder en wil je laten zien hoeveel je om haar geeft. Wij hebben op een rijtje gezet en waar je op moet letten bij de aanschaf.

Het aanbod aan kettingen is eindeloos en je wil hier niet te veel tijd mee kwijt zijn. Toch wil je dat de ketting lang meegaat. Het is daarom belangrijk om rekening te houden met de kwaliteit, prijs, het materiaal en jouw eigen wensen. Stel voor jezelf een budget vast om het aanbod te beperken. Vervolgens bepaal je welk materiaal bij jouw budget past. Goud is bijvoorbeeld duurder dan zilver, maar goud gaat dan ook langer mee. Het is goed om dit tegen elkaar af te wegen.

Kwaliteit

Het is daarnaast belangrijk om de kwaliteit van de ketting vast te stellen. Heeft een bepaald merk jouw voorkeur? Ga dan eens op zoek naar reviews over het product en kijk wat anderen erover zeggen. Zo weet je zeker dat je geen spijt krijgt van jouw aanschaf. Wanneer je verzekerd bent van een goede kwaliteit en de ketting past binnen het budget, is het belangrijk om rekening te houden met jouw voorkeuren.

Als moeder ben je op zoek naar een ketting die tijdloos is en waar je niet te veel naar om hoeft te kijken. Je hebt simpelweg niet de tijd om jouw sieraden constant af te stemmen op de gelegenheid. Mi Moneda is één van de sieradenmerken waarbij je hier geen omkijken naar hebt. Ga voor een Mi Moneda ketting die bij jouw past. Je hebt de keuze uit verschillende materialen, soorten en maten. Vervolgens kan je kiezen uit een ruim assortiment aan hangers.

Tijdloos

Handig, want wil je de ketting toch afstemmen op een bepaalde gelegenheid, dan wissel je de hanger om. Ook bij de keuze van een Mi Moneda pendant zijn er genoeg keuzes. Ga je voor opzichtig met een grote steen? Of liever een subtiel steentje? Daarnaast kan je ook de maat van de hanger kiezen zodat het nog beter aansluit bij jouw wensen. Ben je de hanger zat? Dan kan je het vervangen met een nieuwe hanger. De combinatiemogelijkheden zijn eindeloos. Met een handige tool kan jij jouw eigen design samenstellen op de website van Mi Moneda.

Zo geef je jezelf een mooi en tijdloos cadeau zonder te veel omkijken en kan je bijvoorbeeld weer aan de slag met de voorbereidingen op de feestdagen.

mm
Mamasopinternet.nl is het moederblog met leuke shoptips, handige DIY en regelmatig winacties.

Reageer