KinderkamerBabykamerCadeaus

Vloerkleed Kinderkamer & Babykamer: 26 prachtige vloerkleden

Judith1898 x bekeken
Vloerkleed babykamer en kinderkamer

Een vloerkleed in de kinderkamer is altijd een goed idee. Het is zacht, warm en gezellig. Bovendien is het voor kinderen zo prettiger om op de grond te spelen. En mochten ze vallen, dan vallen ze tenminste niet op de harde vloer. Ben jij op zoek naar een mooi kindervloerkleed voor de kinderkamer of babykamer? Dit zijn 26 prachtige vloerkleden voor de kinderkamer en de babykamer.

  • 1-6: rustgevende vloerkleden
  • 7-12: Scandinavische vloerkleden
  • 13-14: vrolijke vloerkleden
  • 15-17: speelkleden
  • 18-26: vloerkleden met thema (kinderseries en -films)

1. Vloerkleed Dina

Dit prachtige vloerkleed is voorzien van een mooie tekst. Het patroon is rustgevend en de kleur is ideaal. Dat maakt dit een perfect vloerkleed voor de kinderkamer of de babykamer. Het is laagpolig en stug, maar wel comfortabel en gemakkelijk schoon te maken.

Afmetingen: 120×170 cm.

Vloerkleed Dina: beige vloerkleed met tekst

2. Vloerkleed Dieren World Map

Wat is nou leuker dan spelenderwijs leren welke dieren op welk werelddeel leven? Dit grappige tapijt ziet er mooi uit én is educatief! Dankzij de ruime afmetingen kun je goed zien welke dieren waar wonen op dit dieren kleed in de kinderkamer.

Afmetingen: 120×200 cm.

Vloerkleed World Map met plattegrond met dieren

3. Vloerkleed Lama

Vloerkleed lama is een grappig en vrolijk creme vloerkleed voor de kinderkamer. Het valt op omdat de lama hoogpolig en zacht is, terwijl de rest van het vloerkleed glad is. Dit is een heerlijk vloerkleed voor de babykamer, want baby’s vinden de structuren fascinerend.

Afmetingen: 116×170 cm.

Vloerkleed Lama met een hoogpolige lama

4. Vloerkleed Ritchie

Ritchie is een schattig uiltje dat rustig ligt te slapen. Het is een prachtig vloerkleed voor in de kinderkamer. Overigens is Ritchie ook heel goed te gebruiken als warm en gezellig wandtapijt.

Afmetingen: 120 cm diameter.

Zacht vloerkleed uiltje

5. Vloerkleed Magical Unicorn

Eenhoorns spreken tot de verbeelding. Dit prachtige vloerkleed van een magische eenhoorn geeft rust in de kinderkamer. Het vloerkleed is laagpolig en gemakkelijk te reinigen.

Afmetingen: 95×125 cm.

Vloerkleed Magical Unicorn

6. Vloerkleed Potenza

Dit eenvoudige verenpatroon geeft rust en ruimte in de babykamer. Het is ook een groot vloerkleed voor de kinderkamer, maar zeker ook geschikt om later in de woonkamer te gebruiken. Vloerkleed Potenza past in een tijdloos design.

Afmetingen: 160×230 cm.

Laagpolig vloerkleed met verenpatroon

7. Vloerkleed Hartjesregen

De naam zegt het al: het regent hartjes in jouw kinderkamer. Dit vrolijke Scandinavische tapijt heeft een licht en herkenbaar patroon. Het is perfect voor jouw rustgevende babykamer.

Afmetingen: 120×170 cm.

Hartjesvloerkleed in Scandinavische stijl

8. Vloerkleed Dream Big

Dream Big is een fijn rustgevend vloerkleed met een Scandinavische look. Ondanks dat de meeste dromenvangers boven het bed hangen, zal ook deze dromenvanger vast de nare dromen wegvangen en je kindje mooie dromen geven.

Afmetingen: 95×125 cm.

Dromenvanger vloerkleed voor de kinderkamer

9. Vloerkleed Spirit Glowy veer

Dit mooie kleed voor de kinderkamer heeft het bekende Scandinavische thema met veren. In het licht ziet het er al prachtig uit. Doe je het licht uit, dan blijken bepaalde elementen op te lichten voor extra effect.

Afmetingen: 130 cm doorsnee.

Rond vloerkleed kinderkamer met veren

10. Vloerkleed Mood Feather Cat

Dit Scandinavische kleed voor de kinderkamer heeft een vrolijke poes in Indianen-stijl afgebeeld. Het is een super gezellige aankleding van de babykamer en de kinderkamer.

Afmetingen: 95×125 cm.

Indian Cat vloerkleed voor de kinderkamer

11. Rond vloerkleed Nova

Nova is een opvallend rond vloerkleed met een vrolijk Scandinavisch design. Bovendien draagt het een speciaal keurmerk dat aangeeft dat het materiaal volledig is ontdaan van schadelijke stoffen. Een ideaal vloerkleed voor de babykamer dus.

Afmetingen: 120 cm doorsnee.

Sterretjes vloerkleed rond

12. Vloerkleed Oh Happy Day

Dit vrolijke Scandinavische vloerkleed heeft een bekend patroon van driehoekjes. Het verlevendigd de kinderkamer en is ideaal als je houdt van eenvoudige patronen. Oh Happy Day is een vloerkleed waar je kind vast blij van wordt.

Afmetingen: 95×125 cm.

Vloerkleed met pijltjes patroon

13. Vloerkleed Bosdieren

Wil jij een echt kunstwerk als vloerkleed in de babykamer of kinderkamer? En zoek je een mooi dieren kleed voor de kinderkamer? Dan is vloerkleed Bosdieren wat voor jou. Het is volledig handgemaakt en heerlijk zacht.

Afmetingen: 160×190 cm.

Handgemaakt bosdieren vloerkleed

14. Vloerkleed Spirit Glowy stad

Vloerkleed Spirit Glowy is iets nieuws op het gebied van vloerkleden voor de kinderkamer. Het kindervloerkleed is namelijk deels glow in the dark gemaakt. Daardoor lichten bepaalde patronen op zodra het licht uit gaat. Dit vloerkleed is voor je kind ook een handig licht in de avond.

Vloerkleed Spirit Glowy stad is te koop bij vloerkleedcenter.nl voor €179,-. Afmetingen: 110×160 cm.

Glow in the dark vloerkleed

15. Baby speelkleed Mineral Green

Baby speelkleed Mineral Green is een prachtig vloerkleed voor de babykamer in mintgroen. Het is een ideaal kleed voor je kindje om lekker zacht op te spelen. Het kleed is gevuld met zacht foam, een ideaal rond vloerkleed voor de babykamer dus.

Afmetingen: 120 cm diameter.

Baby speelkleed vloerkleed

16. Speelkleed Ring Road

Speelkleed Ring Road is een vloerkleed dat ideaal is om mee te spelen. Het kan dienen als racebaan, maar is ook een prachtige hinkelbaan. Leuk om te zien én leuk om mee te spelen dus.

Afmetingen 95×200 cm.

Hinkelbaan speelkleed en vloerkleed

17. Vloerkleed Disney Princess

Bijna elk meisje gaat door een prinsessen-fase. Maar wie is ook niet dol op die leuke Disney prinsessen? En dit Disney Princess vloerkleed voor de kinderkamer is ook nog eens een hinkelbaan.

Afmetingen: 80×160 cm.

Disney prinsessen vloerkleed

18. Vloerkleed Cars blauw

Een Cars vloerkleed spreekt altijd tot de verbeelding. Dit is een vloerkleed van een gave racebaan, met allerlei bekende karakters uit de serie Cars erin verwerkt. Met uiteraard Lightning McQueen in het midden.

Afmetingen: 95×133 cm.

Vloerkleed cars blauw 1

19. Vloerkleed Cars grijs

Vind je blauw een wat te heftige kleur in de kinderkamer? Dit stoere Cars vloerkleed is uitgevoerd in grijstinten. De racebaan is gaaf om mee te spelen en uiteraard staan er stoere raceauto’s op.

Afmetingen: 95×133 cm.

Vloerkleed cars grijs 2

20. Vloerkleed Cars Speedway

Cars is een razend populaire serie. Daardoor zijn er ook veel ontwerpen te vinden van mooie Cars vloerkleden. Dit vloerkleed heeft de klassieke racebaan waar je kind ook mee kan spelen.

Afmetingen: 95×133 cm.

Vloerkleed cars racebaan 3

21. Vloerkleed Paw Patrol blauw

Is jouw kind dol op Paw Patrol? Dan is dit leuke thema-kleed een mooie toevoeging aan de kinderkamer. Chase, Marshall, Rocky, Puin, Zuma en Sky staan voor je klaar.

Afmetingen: 95×133 cm.

Paw patrol blauw vloerkleed

22. Vloerkleed Paw Patrol roze

Paw Patrol is niet alleen leuk voor jongens: ook veel meisjes zijn er dol op. Dit roze Paw Patrol vloerkleed is niet alleen een leuke afbeelding, maar het kleed kan ook gebruikt worden als hinkelbaan!

Afmetingen: 80×160 cm.

Roze vloerkleed van paw patrol

23. Vloerkleed Minnie

Minnie Mouse is voor alle leeftijden leuk. Dit mooie roze vloerkleed is dan ook uitermate geschikt voor de meisjeskamer. De achterkant bestaat uit een stevige antislip laag.

Afmetingen: 95×133 cm.

Minnie mouse kindervloerkleed

24. Vloerkleed Frozen

Dit leuke vloerkleed is in thema Frozen. Frozen is natuurlijk een super bekende animatiefilm, maar er komen ook steeds meer kortere filmpjes van. Vooral meisjes zijn dol op Elsa en Anna.

Afmetingen: 95×95 cm.

Frozen vloerkleed met anna en elsa

25. Vloerkleed Winnie de Poeh

Winnie de Poeh is voor velen van ons een gouwe ouwe. Hij blijft leuk, zeker in de leuke tekenfilmpjes die van hem gemaakt zijn. Dit vloerkleed is erg leuk om foto’s van te maken om te zien hoe snel je kind eigenlijk groeit.

Afmetingen: 95×133 cm.

Winnie the poeh vloerkleed met groeimeter

26. Vloerkleed Planes

Planes is ook al een poosje een erg populaire film. De vliegtuigen zijn niet voor niets zo bekend: het ziet er hartstikke leuk uit. Ook als je de films niet kent is dit een leuk vloerkleed voor de kinderkamer.

Vloerkleed Planes is te vinden bij emob.nl voor €25,-. Afmetingen: 95×133 cm.

Planes vloerkleed blauw

Welk vloerkleed voor de babykamer of kinderkamer spreekt jou het meeste aan? Laat het ons weten via de reacties!

mm
Ik ben Judith Möhlmann, tekstschrijver en trotse moeder van Esther. Of het nu gaat over zwanger zijn, babyspulletjes kopen, het inrichten van babykamers of het maken van mooie dekentjes: alles rond het zwanger zijn en babies heeft mijn interesse. Naarmate Esther groter wordt, veranderen ook de dingen waar je mee te maken krijgt. Super leuk om daar lekker over te kunnen schrijven!

Reageer