BuitenlandReizenVakantie & Uitjes

Genieten in Moraira

Mamasopinternet226 x bekeken
Genieten in Moraira

Als je van plan bent op vakantie te gaan naar een plek waar je kunt ontspannen, uitrusten en genieten, lees dan verder. Ben je op zoek naar toeristische attracties zoals de stranden en de warmte van de bevolking, dan is Moraira een goed alternatief. Het is een plek vol rust en natuurlijke schoonheid.

Moraira heeft zeven stranden en baaien, er is genoeg te doen, bijvoorbeeld wandelen en fietsen.

Omdat het een kleine gemeente is, kun je via de uitkijkpuntenroute van Moraira te voet van het ene strand naar het andere gaan.

Loop door het stedelijk gebied van Moraira

Moraira kan snel worden verkend omdat het stedelijk gebied niet erg uitgestrekt is. Maar het is de moeite waard om een ​​goede wandeling te maken, aangezien de straten smal zijn en de gebouwen wit zijn.

Moraira: huis huren, gemakkelijk en ideaal voor vakantie.

Stedelijk gebied van Moraira

Na het eten in Cala L’Andragó kun je van een vers ingevroren horchata genieten van een ijssalon die al meer dan 50 jaar het originele recept intact houdt bij het maken van ijs.

Verhuur Moraira

Deze stad in Alicante is een erkend internationaal toeristisch centrum, met geweldige natuurlijke bezienswaardigheden. Het kent een uitstekende gastronomie en honderden accommodatiemogelijkheden. Waaronder prachtige appartementen, huizen en villa’s met uitstekende faciliteiten te huur om te genieten van een andere, comfortabele en leuke vakantie.

Boek gewoon een mooie villa: Moraira zorgt voor de rest. Alle huurwoningen zijn zeer goed gelegen, sommige zelfs heel dicht bij toeristische attracties die je niet mag missen. Hier willen we enkele van deze unieke plaatsen noemen die je bij jouw vakantie zeker moet bezoeken.

Moraira-kasteel

Dit fort ligt op een rotsachtige verhoging aan het strand van l’Ampolla. Het kasteel kent eindeloze verhalen. Laat je verrassen door de opvallende stenen van het gebouw.

Portet-strand

Portet-strand

Als je houdt van zon, zand en zee,  dan geniet je van dit prachtige strand. Het heeft een droomlocatie en is ideaal om met het gezin naartoe te gaan. Omdat het niet erg diep is, is het perfect om zorgeloos met je kinderen te zwemmen.

Cap d’Or uitkijktoren

Als je van avontuur houdt, moet je de wandelroute van Moraira naar de Torre Vigia del Cap d’Or nemen. Hier kun je het ervan nemen door een ongeëvenaarde wandeling te maken. Wanneer je de top bereikt, kun je een indrukwekkend uitzicht over de omgeving zien en de rots van Calpe.

Kap Blanc

Dit is een verplichte stop voor iedereen die Moraira bezoekt. Het is een gebied dat wordt gekenmerkt door zijn kliffen en wilde rotsbaaien, kristalhelder water en een spectaculair uitzicht. Een ideale plek om van de zonsondergang te genieten en ongelooflijke foto’s te maken.

Het L’Ampolla-strand

Dit is het langste strand van de stad en je kunt goudkleurig zand en kalm en kristalhelder water zien. Heel dichtbij ligt het kasteel van Moraira, bovenaan onze lijst met must-see plaatsen.

mm
Mamasopinternet.nl is het moederblog met leuke shoptips, handige DIY en regelmatig winacties.

Reageer