Fashion en beautyBabykledingKinderkleding

Name It: kleurrijke baby- en kinderkleding

Judith1775 x bekeken

Heb je weleens gezocht naar babykleding, dan ben je het merk Name It gegarandeerd tegengekomen. Ook als het gaat om kinderkleding is dit merk bekend. Hoe dat komt? Omdat de Name It kleding er zo gezellig uitziet natuurlijk! De baby- en kinderkleding van Name It is kleurrijk uitgevoerd in allerlei uiteenlopende dessins. Omdat de kleertjes ook nog eens goedkoop zijn, is het een van de bekendste merken in Nederland.

Name It: Deense kindermode in Nederland

Het merk Name It is afkomstig uit Denemarken. Al meer dan 30 jaar bestaat het merk en een groot deel van die tijd is het ook actief in Nederland. Het merk is dan ook bekend bij vrijwel elke moeder en wordt heel veel aangeboden. Heb je weinig geld te besteden? Dan is Name It het perfecte merk voor jou! Dit is namelijk de specialisatie van het merk: goede en leuke kleertjes voor een lage prijs. En in de kinderkleding sale vind je kleertjes zelfs nóg goedkoper!

Sportiviteit als speerpunt

De laatste decennia is te zien dat kinderen steeds minder gaan bewegen. Ze brengen veel tijd door achter een computer of TV, waardoor ze sneller overgewicht krijgen. Name It helpt om kinderen weer te laten bewegen. Dat doet het merk door gave en kleurrijke sportkleding aan te bieden voor jongens en meisjes. Deze kleding zal zorgen dat kinderen sneller willen bewegen en veel bewegingsvrijheid hebben. Zo worden kinderen uitgedaagd om vaker buiten te komen en meer lichaamsbeweging te nemen.

Brede variatie binnen het merk

Binnen het merk Name It is veel variatie mogelijk. Alle denkbare kledingstukken worden aangeboden: broeken, rokken, jurkjes, shirts, sweaters, jassen en ga zo maar door. Als je dat wilt kun je een complete outfit samenstellen voor jouw kind. Of je laat je kind zelf zijn of haar kleding uitzoeken natuurlijk. De kleding van Name It valt normaal, dus kun je gewoon de maat kiezen die jou kind past. Uiteraard is het bij de meeste shops ook mogelijk om kleren de retourneren of ruilen als ze onverhoopt toch niet passen.

Name It is een sportief merk met gave, kleurrijke en opvallende kinderkleding. De kleren zijn van goede kwaliteit, maar ze zijn ook betaalbaar. Het merk wordt dan ook gezien als een van de populairste merken kinderkleding, aangezien ook mensen met een gemiddeld of laag inkomen hun kinderen in echte merkkleding kunnen kleden. Stel nu een outfit samen voor je kind of laat je kind zelf zijn of haar kleding kiezen. Met Name It zit je altijd goed!

mm
Ik ben Judith Möhlmann, tekstschrijver en trotse moeder van Esther. Of het nu gaat over zwanger zijn, babyspulletjes kopen, het inrichten van babykamers of het maken van mooie dekentjes: alles rond het zwanger zijn en babies heeft mijn interesse. Naarmate Esther groter wordt, veranderen ook de dingen waar je mee te maken krijgt. Super leuk om daar lekker over te kunnen schrijven!

Reageer