CadeausFashion en beautyKidsOverige

Op een originele manier je zwangerschap aankondigen

Mamasopinternet3934 x bekeken
First time opa polo

Ben jij ook bijna drie maanden zwanger en heb je de termijnecho al gehad waarbij je te horen hebt gekregen dat alles goed is met de baby? Nu je de meest risicovolle periode waarin een miskraam kan voorkomen achter de rug hebt is het waarschijnlijk ook moeilijk meer te verbergen. Je wilt het goede nieuws natuurlijk aan iedereen gaan vertellen, maar hoe doe je dit dan op een leuke en originele manier?

Baby Inside T Shirt

Kleding voor jezelf of als cadeau

Wil je het niet gewoon vertellen, dan is het een leuk idee om een originele boodschap op kleding te laten drukken. Eens kijken hoe lang het duurt voordat mensen het doorhebben! Zo kun je op bijvoorbeeld een t-shirt de tekst ‘baby inside’ of ‘baby… loading’ laten drukken. Ook een persoonlijke manier is kleding zoals een t-shirt of trui voor iemand anders laten bedrukken als cadeau, met daarop de aankondiging. Wat dacht je van de volgende voorbeelden voor je vriend of man die vader wordt, of je eigen vader die voor het eerst opa wordt?

First time opa poloIk word opa polo

Kleding voor je kinderen

Als dit niet je eerste kindje is dat wordt geboren, kun je ook zijn of haar broertje of zus bij de bekendmaking van je zwangerschap een rol geven. Bedruk bijvoorbeeld kleding met ‘hoera, ik word een grote zus’ of ‘ik word een grote broer’.

Hoera ik word grote zus hoody Ik word grote broer shirt

Ben je de trotse moeder geworden van een mooie dochter of zoon? Dan kun je bij Digitransfer ook daar leuke kleding zoals rompertjes voor laten bedrukken met een persoonlijke tekst of afbeelding. Zij bedrukken leuke, goedkope kleding voor zowel baby’s als kinderen en volwassenen. Je kunt de bedrukking helemaal zelf ontwerpen, of een keuze maken uit de themashop en dit design vervolgens zelf aanvullen.

mm
Mamasopinternet.nl is het moederblog met leuke shoptips, handige DIY en regelmatig winacties.

Reageer