BabykledingFashion en beautyKinderkleding

R Rebels Kids Clothing: prachtige handmade baby- en kinderkleding

Judith2990 x bekeken

R Rebels Kids Clothing is een merk dat je als mama steeds vaker tegenkomt. Niet zo gek ook, want het is een van de weinige echt Nederlandse merken met baby- en kinderkleertjes. Er zijn niet zoveel Nederlandse merken en de merken die er wel zijn, zijn vaak erg duur. Het is dan ook verrassend dat er nu een nieuw Nederlands merk is dat niet alleen goed is, maar ook betaalbaar. En het mooiste: dit merk levert ook handgemaakte babykleding en kinderkleding – die gemaakt is in Nederland!

Handmade… in Holland!

De meeste kinderkleertjes worden gemaakt in Azië. Ze worden daar zo goedkoop mogelijk gemaakt, vaak in grote fabrieken. De kwaliteit van deze kleertjes laat vaak te wensen over. R Rebels Kids Clothing vond dat dit toch ook wel anders moest kunnen. Het moet toch mogelijk zijn om kwalitatief goede babykleertjes te maken in Nederland voor een betaalbare prijs?  Hoewel het merk oorspronkelijk bestond uit het handelen in ‘gewone’ babykleertjes, krijgen handgemaakte babykleertjes een steeds grotere plaats in de webshop. Handmade… in Holland!

Hip, modern en jong

Bij grote winkelketens kun je soms best leuke kleertjes vinden. Maar… meestal zijn het kleertjes die gewoon niet hip zijn. Standaard jurkjes, fantasieloze shirtjes en saaie broekjes zijn er genoeg. Maar wat als jij je baby hip en modern wilt kleden? Bij R Rebels Kids Clothing begrijpen ze dat babykleertjes net zoveel te maken hebben met mode als kleding voor volwassenen. Je wilt er zelf toch ook leuk uitzien? Waarom zou je je baby dan in standaard kleertjes kleden? De dames van R Rebels Kids Clothing hebben een goed gevoel voor mode. Ze maken het grootste gedeelte van de designs zelf. De kleertjes zijn dus absoluut uniek en origineel: ze zijn nergens anders te vinden.

Leuke actie: zelf de basis kiezen

R Rebels Kids Clothing heeft zelf al heel veel leuke ideeën om de eigen handgemaakte kledinglijn te starten. Toch vroegen ze nog advies aan het publiek, want waar moesten ze beginnen? Een hele stapel stofjes werd op Facebook getoond, waarbij mama’s konden uitkiezen welke stofjes ze het mooiste vonden. Zo werd de basis gelegd voor de allereerste kinderkleertjes die met de hand werden gemaakt. Nog steeds zijn er regelmatig acties waarbij je zelf je mening kunt laten horen over de kleertjes. Hoewel dit startende merk ook heel blij is met een berichtje met ‘gewone’ feedback als je kleertjes hebt gekocht.

Scandinavische inspiratie

De inspiratie van het merk R Rebels Kids Clothing komt vooral uit de Scandinavische hoek. Dit is hip en helemaal in de mode! Hierbij denk je vooral aan pasteltinten en zwart-wit. Er worden vrijwel geen felle en opvallende kleuren gebruikt. De Scandinavische stijl kenmerkt zich door een smaakvolle combinatie van verschillende tinten en het gebruik van patronen. Of dat nu pijlen, blokken of andere vormen zijn: geometrie is belangrijk. Dit zie je ook terug in R Rebels Kids Clothing, waarmee een duidelijke trend zichtbaar wordt.

En nog veel meer…

Behalve babykleertjes en kinderkleding vind je nog veel meer items in de shop van R Rebels Kids Clothing. De dames hebben niet alleen een duidelijk gevoel voor mode, maar ook voor design. Speelgoed, spulletjes voor de kinderkamer en houten meubels zijn dan ook volop verkrijgbaar. Uiteraard compleet in dezelfde stijl als de kinderkleding. Een groot deel van deze spulletjes zijn ook handmade in Nederland.  Zo kun je hele kinderkamer inrichten met handgemaakte spullen voor een verrassend lage prijs!

R Rebels Kids Clothing is trots op het feit dat de spullen handgemaakt worden in Nederland. Geen uitbuiting, geen ongezonde werkomstandigheden en gegarandeerd een goede kwaliteit. De professionals die deze kleertjes en spullen maken, werken vol passie voor elk kindje en elke baby. De meeste meubeltjes worden ook gepersonaliseerd met de naam van je kindje. Geen bandwerk, maar handwerk dus!

Ben je enthousiast geworden en wil je ook gauw kleertjes bestellen? Wanneer je niet zo goed weet welke kledingmaat je nodig hebt, helpt deze kledingmatentabel daarbij. Zo heb je altijd de juiste maat, ook als je kind flink aan het groeien is.

mm
Ik ben Judith Möhlmann, tekstschrijver en trotse moeder van Esther. Of het nu gaat over zwanger zijn, babyspulletjes kopen, het inrichten van babykamers of het maken van mooie dekentjes: alles rond het zwanger zijn en babies heeft mijn interesse. Naarmate Esther groter wordt, veranderen ook de dingen waar je mee te maken krijgt. Super leuk om daar lekker over te kunnen schrijven!

Reageer