Fun

Spraakmakende maskers

Mamasopinternet2197 x bekeken
masker

Wil je echt helemaal compleet verkleed zijn met carnaval of op een themafeest? Dan mag een masker dus niet ontbreken. Met deze gezichtsvermomming kun je je volledig inleven in je rol. Ook bewaak je hiermee je identiteit. Dit is sommige gevallen ook wel handig! Er zijn oneindig veel mogelijkheden met maskers. Teveel om op te noemen. Daarom hebben we de meest spraakmakende maskers voor je geselecteerd.

Ultieme maskers voor een vrijgezellenfeest

Kenmerkend voor een vrijgezellen feest is dat de grens vaak wordt opgezocht. Je kunt met verschillende maskers mensen flink laten schrikken. Vind je dit te heftig? Dan zijn er ook ontelbaar veel andere leuke opties. Hierbij kun je onder andere denken aan een ‘Bride to be’ slaapmasker voor vrouwen. Het hoeft echter niet bruiloft gerelateerd te zijn. Werkelijk alles kan en alles mag op een vrijgezellenuitje. Ben dus creatief want je bent immers niet vaak in de positie om je vriend of vriendin in een grappig daglicht te zetten.

Elegante maskers uit Venetië

Twee weken Carnaval? In Venetië is dit al jarenlang een feit. Mocht je de carnavalsperiode in Nederland tekort vinden dan is deze unieke stad een goed uitgangspunt. Onthoudt dan wel dat bepaalde elementen in het Venetiaanse carnaval niet te vergelijken zijn met het Nederlandse carnavalsfeest. Er is één element dat zeer typerend is voor het carnaval in Venetië en dat zijn de maskers. In het verleden werden masker vaak gedragen op speciale dagen in het dagelijkse leven. De maskers worden nu tijdens de carnaval gedragen in combinatie met een stijlvolle kostuums. De maskers zijn ook uitermate geschikt voor een gemaskerd gala.

Schrikbarende maskers

Misschien wel de meest voorkomende masker zijn de Horror Maskers. Het voordeel van deze maskers is dat ze niet alleen voor carnaval inzetbaar zijn maar ook voor Halloween of spannende spooktochten. De maskers zijn worden over het algemeen gemaakt van latex en zijn vaak levensecht. Door de gedetailleerde beschildering komen alle enge elementen duidelijk naar voren. Heb jij ‘schrikbarend’ veel zin om andere een de schrik van hun leven te bezorgen? Dan mogen deze maskers zeker niet ontbreken!

Welk masker zet jij op?

En nu nog een keuze maken! Op het internet wemelt het van de maskers. Bepaal welke rol jij wil vervullen en ga dan op masker jacht.  Kom je er niet uit? Dan kun je het ook omdraaien. Laat je inspireren door alle spraakmakende maskers en dan komen de ideeën vanzelf!

mm
Mamasopinternet.nl is het moederblog met leuke shoptips, handige DIY en regelmatig winacties.

Reageer