Praktisch

Voordelige Apple producten: refurbished iPhones en iPads

Mamasopinternet760 x bekeken
Voordelige Apple producten: refurbished iPhones en iPads

Apple staat bekend om zijn goede kwaliteit aan materiaal en lange software-ondersteuning. Hoewel een iPhone of iPad behoorlijk duur kan zijn, gaan de apparaten wel lang mee. Ze hebben een lange levensduur, in vergelijking tot producten die draaien op Android. Gelukkig is er ook een manier om zelfs op Apple-producten te besparen. Koop refurbished!

Refurbished iPads bij Forza

Bij Forza Refurbished koop je bij refurbished producten. Zo koop je zeer voordelig refurbished ipads bij Forza. Een iPad is een zeer veelzijdige tablet van Apple die je voor bijna alle doeleinden kan gebruiken. Zo is er een mogelijkheid tot het spelen van de mooiste spellen. Je kan er de meest kleurrijke foto’s van familie, vrienden en vakantie op bekijken en films kijken is ook een waar genot. De iPad is er ook zeker voor de zakelijke gebruiker. Op een iPad kun je onderweg hele documenten en presentaties zonder problemen doornemen en bewerken. Combineer het met een 4G-verbinding en je bent overal in Europa bereikbaar.

Refurbished iPhone kopen

Een refurbished iPhone kopen is uiterst voordelig bij Forza Refurbished. Een refurbished iPhone geeft je alle voordelen van een nieuwe iPhone en je bent tegelijkertijd in sommige gevallen 60% goedkoper uit. Als je een iPhone combineert met een iPad loopt je agenda en je fotoalbum synchroon met elkaar. Alle aanpassing en nieuwe toevoegingen die je maakt in de agenda op je iPhone worden ook automatisch toegevoegd aan je iPad. Zo heb je altijd alles lekker bij de hand en up-to-date.

iPhone 8 refurbished van Forza

iPhone 8 refurbished van Forza

De iPhone 8 refurbished van Forza is de beste deal. De iPhone 8 heeft een compact formaat en past gemakkelijk in de broekzak. Het beschikt over een 4,7 inch scherm en heeft een 12MP camera. 12MP is ruim voldoende om prachtige foto’s mee te kunnen schieten. Deze camera schiet ook nog eens filmpjes in 4K. De meeste huidige televisie- en computerschermen die in de gemiddelde woonkamer staan ondersteunen op dit moment nog geen 4K, dus met een iPhone 8 ben je nog zeker jaren toekomstbestendig. De iPhone 8 beschikt daarnaast over Touch ID. Met Touch ID kun je je iPhone ontgrendelen door je vinger op de ronde knop te leggen. Met Touch ID kun je ook draadloos betalen. De iPhone 8 refurbished van Forza is zeer voordelig geprijsd en krijgt nog jarenlang updates.

Goed voor het milieu

Door het kopen van een refurbished iPhone of een refurbished iPad draag je bij aan een beter milieu. Er hoeft namelijk minder naar delfstoffen gegraven te worden die nodig zijn voor de productie van een nieuwe iPhone of iPad. Bovendien voorkom je ook waterverspilling. Kortom; naast dat je goed bezig bent voor de portemonnee, ben je ook goed bezig voor het klimaat!

mm
Mamasopinternet.nl is het moederblog met leuke shoptips, handige DIY en regelmatig winacties.

Reageer