Winnen

Winactie: Flexa Play kinderbed t.w.v. €199!

Judith1 comment3065 x bekeken

Mamasopinternet heeft nu een wel heel speciale nieuwe winactie. We mogen namelijk zomaar gratis een prachtig kinderbed (t.w.v. €199,-) cadeau doen aan de winnaar! Geen kleinigheidje dus!

Wat moet je doen om dit prachtige Flexa Play kinderbed te winnen? Like & Share het onderstaande facebookbericht! We maken de winnaar op 4 februari bekend op onze facebookpagina.

Het Flexa Play kinderbed is dankzij het mooie design een echte toevoeging aan de kinderkamer. Het is echter ook zeer geschikt voor trendy tieners! Is het bed even niet in gebruik? Dan maak je er natuurlijk een sofa of lounge-bank van met behulp van een flinke stapel kussens. Het bed staat prachtig in de retro, vintage of Scandinavische woonstijl!

Flexa kinderbed winactie
Flexa kinderbed
mm
Ik ben Judith Möhlmann, tekstschrijver en trotse moeder van Esther. Of het nu gaat over zwanger zijn, babyspulletjes kopen, het inrichten van babykamers of het maken van mooie dekentjes: alles rond het zwanger zijn en babies heeft mijn interesse. Naarmate Esther groter wordt, veranderen ook de dingen waar je mee te maken krijgt. Super leuk om daar lekker over te kunnen schrijven!

1 Comment

Reageer