BabykledingKids

5 té schattige kerstpakjes voor je baby

Judith3683 x bekeken

Nu de kerstdagen er weer aan komen, heb je het vast druk met van alles en nog wat: cadeautjes, versieringen, familiebezoeken en natuurlijk… een super schattig kerstpakje voor je baby zoeken! Baby’s eerste kerst is natuurlijk extra bijzonder en daar horen bijzondere kleertjes bij. Hier en daar kun je in de outlet lieve pakjes voor baby’s scoren. Maar je kunt speciaal zoeken naar een kerstpakje voor de baby. Wat is er dan schattiger dan een snoezig kerstpakje? Wij vond in elk geval 5 té schattige kerstpakjes voor je baby.

1. My 1st Christmas setje

Dit setje is zo ongelooflijk lief… Als je het in gedachten jouw dochtertje aantrekt, kun je je haast niet inhouden: dit móet je hebben! Je smelt gewoon bij het idee van jouw kindje in zo’n super schattig kerstpakje. Maar hou je portemonnee nog even dicht, want er komen nog meer té schattige kerstpakjes voor je baby!

Compleet setje voor baby's eerste kerst
www.nl.aliexpress.com

2. Snoezig kerstjurkje

Heb je dit té lieve kerstpakje voor baby’s al gezien? Het is zo gemaakt dat het niet alleen met de kerstdagen, maar ook op andere momenten gedragen kan worden. Dit is typisch zo’n kerstpakje voor praktische moeders, die hun kindje wél graag schattig aankleden, maar de kleertjes ook vaker willen gebruiken.

Kerstjurkje voor de baby
www.nl.aliexpress.com

3. Setje met slab

Dit schattige kerstpakje bestaat uit drie delen: een romper, een pakje en een slabbetje. Het is heel schattig met leuke plaatjes en is geschikt voor zowel jongetjes als meisjes. Stel je jouw baby in dit kerstpakje voor. Is het geen dotje? Zeker als je baby’s eerste kerst met je familie doorbrengt, is dit pakje een must-have!

Prachtig kerstpakje baby
www.online-baby-shop.nl

4. Super schattige kerst

Bij het kiezen van deze vijf té schattige kerstpakjes voor baby’s, komen kerstjurkjes iets vaker voor. Dat komt onder andere omdat er zo veel schattige kerstjurkjes verkrijgbaar zijn ten opzichte van het aantal kerstmannenpakjes. En geef toe… kerstjurkjes zijn ook gewoon super schattig!

Schattig kerstjurkje baby
www.meetje-pettitskirts.nl

5. Kerstman

Toch sluiten we af met een super lief kerstmannen pakje! Ze zijn er in Nederland wel, al moet je best even zoeken. De traditie komt echter steeds meer overwaaien uit Amerika, dus over een paar jaar zullen er waarschijnlijk wel veel kerstpakjes voor baby’s zijn die jouw kindje op een mini-kerstman laten lijken!

Schattig kerstpakje voor de baby
www.bol.com

Er zijn heel veel snoezige kerstpakjes voor baby’s eerste kerst. De kleertjes kunnen heel veel verschillende stijlen hebben en er is maar één ding dat vrijwel altijd terugkomt in de kerstpakjes: de kleur rood. Er zijn jurkjes en pakjes, complete setjes of alleen maar een mooie kerstmuts. Oftewel: je staat als moeder nu voor één van de moeilijkste garderobe keuzes die je tot nu toe hebt gemaakt. Want welk kerstpakje voor je baby vind je nu het aller- allerliefst? Veel succes met kiezen!

Oh ja, nog een klein verzoekje:

  • Weet jij nog ergens een super schattig kerstpakje te vinden? Laat het ons weten!
  • Heb jij een foto van jouw baby in een kerstpakje? Post hem dan, zodat iedereen kan genieten van super schattige kerstbaby’s!
mm
Ik ben Judith Möhlmann, tekstschrijver en trotse moeder van Esther. Of het nu gaat over zwanger zijn, babyspulletjes kopen, het inrichten van babykamers of het maken van mooie dekentjes: alles rond het zwanger zijn en babies heeft mijn interesse. Naarmate Esther groter wordt, veranderen ook de dingen waar je mee te maken krijgt. Super leuk om daar lekker over te kunnen schrijven!

Reageer