DIY

De voordelen van verschillende naaimachinemerken op een rij

Mamasopinternet447 x bekeken
De voordelen van verschillende naaimachinemerken op een rij

Het is tegenwoordig hipper dan ooit om je eigen kleding te maken. Er bestaan veel verschillende merken die naaimachines produceren. Zo heb je voor beginners goedkopere modellen, die gemakkelijk zijn om mee te leren naaien. Voor ervaren gebruikers zijn er machines waar je veel meer mee kan, maar die ook lastiger zijn om te bedienen. In dit artikel zullen wij je op weg helpen om ervoor te zorgen dat je de juiste keus maakt voor jouw nieuwe naaimachine!

Pfaff naaimachines

Het eerste merk dat we behandelen is Pfaff. Dit merk produceert al ruim 150 jaar naaimachines. Ze staan vooral bekend om het unieke moderne uiterlijk van de machines en de hoogwaardige kwaliteit. Met een naaimachine van Pfaff haal je een product in huis waar je lang profijt van zult hebben.

 Eind jaren ‘60 introduceerde Pfaff naaimachines met IDT technologie. Dit staat voor ingebouwd dubbel transport, wat ervoor zorgt dat de stoffen netjes op zijn plaats blijven zitten tijdens het naaien.Hierdoor kan er zelfs met gladde stoffen heel precies gewerkt worden. Met een Pfaff naaimachine haal je een apparaat in huis dat je nooit in de steek zal laten!

Brother naaimachines

Het Japanse merk Brother heeft ruim 100 jaar ervaring en heeft een ruim assortiment, waardoor ze producten voor zowel de beginner als gevorderde naai(st)er hebben! Ongeacht wat je budget is, er is altijd een geschikt model van Brother. Meestal worden Brother naaimachines vooral aangeraden voor beginners, omdat ze gemakkelijk te bedienen zijn en een lage prijs hebben. Hierdoor denken mensen vaak dat de kwaliteit ook minder is, maar bij Brother is dat niet het geval.

Singer naaimachines

Een van de oudste producenten van naaimachines is Singer. Dit Amerikaanse merk produceert al sinds 1851 naaimachines en staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit van de machines. Dit betrouwbare merk is ook nog eens behoorlijk betaalbaar, waardoor het een goede keus is voor mensen die al een tijdje in de naaiwereld actief zijn.

Singer machines zijn uitgerust met een praktisch design en creatieve innovatieve technieken. Dit merk is verantwoordelijk voor de eerste naai-assistant app op mobiele telefoons, die je tijdens het naaien helpt met tips en tricks!

Bernina naaimachines

Bernina is niet voor niets een van de populairste merken als het gaat om naaimachines. Dit Zwitserse merk is opgericht in 1893 en staat bekend om haar superieure kwaliteit en precisie. Verder zijn naaimachines van Bernina erg duurzaam en flexibel. Bernina creëert enkel de hoogste kwaliteit naaimachines, waardoor het een goede keus is voor ervaren gebruikers.

Dit merk hecht extreem veel waarde aan vermindering van uitstoot en afval, waardoor de aanschaf van een Bernina naaimachine een erg verantwoorde aankoop is. Hiernaast gaat een machine van Bernina erg lang mee, waardoor je niet snel een nieuw apparaat hoeft aan te schaffen!

Welke naaimachine past bij mij?

Er zijn dusdanig veel naaimachines, dat het behoorlijk lastig kan zijn om een keuze te maken voor de juiste naaimachine. Hierom hebben wij een makkelijk lijstje voor je opgesteld, zodat je altijd de juiste keuze maakt.

  • Singer: een betrouwbaar merk voor de gemiddelde gebruiker voor een lage prijs
  • Brother: een uitgebreid assortiment met hoge kwaliteit tegen uiteenlopende prijzen
  • Pfaff: zowel voor de beginner als iets meer ervaren gebruikers een goede keuze
  • Bernina: een geweldige naaimachine voor de gevorderde gebruiker

Kortom, doe goed je research voordat je een naaimachine gaat kopen. Je wilt niet na een half jaar op je naaimachine uitgekeken zijn maar je wil ook niet dat je een machine in huis haalt die op dit moment te ingewikkeld is voor je. Zorg ervoor dat je weet wat de voordelen en nadelen zijn van de machine die je bestelt, zo weet je zeker dat jouw nieuwe naaimachine ook daadwerkelijk bij je past!

mm
Mamasopinternet.nl is het moederblog met leuke shoptips, handige DIY en regelmatig winacties.

Reageer