WonenOverigePraktisch

Gemakkelijker en goedkoper elektronicaproducten kopen

Mamasopinternet1296 x bekeken
Wasmachine

Het dagelijkse leven is al duur genoeg en vooral als je kinderen hebt, kunnen de kosten aardig hoog oplopen. Helaas gebeurd het weleens dat een van de elektronicaproducten bij je thuis kapot gaan. Denk maar aan de wasmachine die je eigenlijk geen dag kunt missen. Je gaat online op zoek naar een nieuwe, maar je hebt geen idee welke wasmachine je moet kopen en wat de beste deal is. Via de vergelijkingswebsite Knibble kun je snel en gemakkelijk elektronicaproducten eerlijk vergelijken op prijs en specificaties.

Makkelijk zoeken

Op de website kun je via het zoekscherm makkelijk op zoek gaan naar het product die je wilt hebben. Vervolgens toont de website de resultaten van de ruim 160 aangesloten webshops. Er wordt dan duidelijk aangegeven bij welke webshop je de beste deal hebt. Knibble is een website die bijna 85.000 elektronicaproducten vergelijkt en meer dan 550.000 prijzen laat zien. Er is dus geen sprake van beperkingen, dus je wordt altijd eerlijk voorgelicht.

Keuzehulp

Op Knibble wordt je altijd geholpen om het product te vinden die het beste bij jou past. Met een mooie vergelijker van specificaties en andere belangrijke zaken, vind je altijd het product die het beste past in jouw huishouding, ideaal toch?

De vergelijktabel

Heb je een aantal producten gevonden, nadat je gebruik heb gemaakt van de keuzehulp, maar twijfel je nog tussen een aantal producten? Gebruik dan de vergelijktabel op de website. Hierin kun je heel makkelijk meerdere producten vergelijken op de voor jouw belangrijke zaken.

Beknibbel-wekker

Heb je wat minder haast bij de aankoop dan kun je door middel van prijsgrafieken het prijsverloop van jouw favoriete producten makkelijk volgen. Ben je gebonden aan een bepaald budget? Dan kun je een beknibbel-wekker aanzetten. Door middel van deze wekker kun je worden gewaarschuwd, wanneer een bepaald product een door jouw ingestelde prijs heeft bereikt.

Ideaal voor moeders

Je hebt het als moeder dagelijks al druk genoeg met de verzorging van de kinderen. Dus is er niet altijd tijd om alle webshops af te struinen. Op zoek gaan naar het product met de specificaties die het beste bij jou passen en dan ook nog de producten vergelijken op prijs, kost een hoop tijd. Met Knibble kun je als moeder snel en makkelijk vergelijken. Zo bespaar je tijd en geld. Hierdoor kun je leuke dingen blijven doen met je kinderen en houd ook nog eens geld over om leuke dingen te kopen voor jezelf.

mm
Mamasopinternet.nl is het moederblog met leuke shoptips, handige DIY en regelmatig winacties.

Reageer