BabykledingCadeausDIYFashion en beautyKidsKinderkledingUncategorized

Leuke shirts, zelf gemaakt

Rosalie2056 x bekeken

Een kinderfeestje, schoolreis, vakantie of ander uitje met kinderen is extra leuk wanneer je allemaal qua kleding echt bij elkaar hoort. Bijvoorbeeld door middel van een T-shirt. Je kunt natuurlijk met een printer en een strijkbout aan de slag gaan, maar het wordt nog mooier – en leuker – wanneer je deze shirtjes voor een groepje vriendinnen of de sportvereniging maakt via internet. Ook handig overigens om je kinderen snel te herkennen in het pretpark of tijdens een dagje strand.

Ontwerp het op Internet
Er zijn namelijk leuke websites zoals Spreadshirt.nl of Cafepress.co.uk waar je heel gemakkelijk een eigen design kunt maken, met plaatjes en zelfs tekst. Het handige van Spreadshirt is dat je je designs kunt opslaan, maar ook dat het een Nederlandstalige website is – wel zo gemakkelijk om op die manier te werken.

Kwaliteit
Beide sites werken met katoen van hoge kwaliteit. Je weet dus zeker dat het T-shirt of jurkje (voor hippe meiden) altijd er goed uit komt te zien. Ook nadat het in de was is geweest.

Ruime keuze uit ontwerpen
Daarnaast kun je op deze websites vaak rondsnuffelen tussen de designs die anderen al hebben gemaakt. Misschien zit het perfecte dansshirt voor de dansgroep van je dochter er al bij. Dan hoef je alleen nog maar de maat (en soms de kleur) te kiezen en te bestellen.

Snel in huis
Spreadshirt levert overigens sneller dan bijvoorbeeld een Cafépress. Dat komt omdat de eerste ook vanuit Nederland opereert. De designs via Cafépress komen namelijk uit het buitenland. Dat is een goede overweging om te maken, voordat je een shirt ontwerpt en bestelt.

Ook leuk voor jezelf
Maar je hoeft je natuurlijk niet alleen te beperken tot het ontwerpen van coole shirts voor je kinderen. De coach van het team of jij als mama mogen natuurlijk ook laten zien dat je bij je kinderen hoort. Bestel je eigen designs daarom ook gerust in je eigen maat. Kan meteen iedereen zien dat jullie bij elkaar horen.

 

Reageer