Fashion en beautyPraktisch

Musthaves voor een hippe moeder

Mamasopinternet2023 x bekeken
Musthaves hippe moeder

Naast het drukke moederschap proberen we ook nog een beetje hip voor de dag te komen. Niet altijd even makkelijk aangezien de kinderen op de eerste plaats komen en praktisch vaak voor schoonheid komt. Maar met enkele toffe items verander je binnen no-time in een hippe moeder. Hierbij enkele musthaves voor een hippe moeder:

Hippe stadsfiets

Wij moeders proberen het goede voorbeeld te geven aan onze kinderen en een steentje bij te dragen aan het milieu. Dus we pakken vaker de fiets en laten de auto staan. Maar met kinderen voor- en achterop en zware boodschappentassen aan het stuur kan een fietsritje nog wel eens een uitdaging worden. Een fijne stadsfiets biedt dan uitkomst. Een stadsfiets is een zeer comfortabele fiets, ideaal voor dagelijks gebruik zoals ritjes naar het werk of de supermarkt. De stadsfiets is een zeer hip type fiets doordat je hem kunt opleuken met bijvoorbeeld een fietskrat voorop of een leuk gekleurde fietstas achterop. zo ga je verantwoord en hip de weg op.

De Heupdrager

Als moeder van kleine kinderen draag je je soms een bult. Om de beurt willen de kinderen opgepakt en gedragen worden, je krijgt het niet over je hart om ze keer op keer af te wijzen maar wilt aan het eind van de week nog wel een rug over hebben. Een draagzak of draagdoek is dan heel handig, maar zodra je kind de anderhalf a twee jaar is gepasseerd past hij er niet meer lekker in. De heupdrager kan je hierin helpen. Een heupdrager is een soort riem met een ingebouwd zitje.  Je kindje kan op het zitje zitten en tegen je aan leunen, houdt hem natuurlijk wel vast want dit kunnen ze zelf nog niet goed. De riem verdeelt het gewicht daardoor je minder snel last krijgt van je spieren en gewrichten. Ideaal en ook nog een stylish verantwoord want ze komen in allerlei kleuren en printjes.

Een mooie luiertas

Als je kinderen nog klein zijn, sleur je overal die grote zware luiertas mee naartoe. De meeste luiertassen zijn op de eerste plaats praktisch, wat er belangrijk is. Je moet veel meenemen, alles moet zijn vaste plekje hebben en hij moet ook nog steeds te tillen zijn. Waar jarenlang de luiertassen voornamelijk bruin waren en leken op simpele weekendtassen met veel vakjes, heb je tegenwoordig steeds meer mooie luiertassen. Als je een groot budget hebt kun je gaan voor een echt designer item van Louis Vuitton of Gucci. Maar ook winkels als Hema en H&M hebben hele leuke luiertassen, voor een betaalbare prijs en net zo praktisch als de saaie standaard modellen. Nu kun je modieus bepakt en bezakt op pad.

mm
Mamasopinternet.nl is het moederblog met leuke shoptips, handige DIY en regelmatig winacties.

Reageer