Vakantie & Uitjes

De zomer komt eraan: Op stap met je kind!

Mamasopinternet2068 x bekeken
Voetenzak baby vakantie

Yes! Het is ondertussen alweer juni en het weer wordt alleen maar beter. Je bent zelf ondertussen ook wel toe aan wat meer frisse lucht en wilt graag de wijde wereld in met je kleine. Het eerste wat je doet als je eindelijk zonnestralen door het glas ziet is de kinderwagen pakken en de deur uit. Maar wacht! Waarschijnlijk vergeet je nog het een en ander waar je tijdens je wandeling of vakantie met kinderen spijt van gaat krijgen. Daarom hebben wij een paklijst voor je opgesteld:

Babyflesje

Wanneer je op stap gaat is de kans natuurlijk altijd aanwezig dat je kleine honger of dorst krijgt. Vergeet daarom nooit om het babyflesje mee te nemen. Anders kan het wel eens zo zijn dat het even duurt voordat het maagje gevuld is, en we weten allemaal wat dat teweeg brengt…

Regenbescherming

Niets is zo veranderlijk als het weer in Nederland. Hoe hard de zon ook schijnt, een regenbui ligt altijd om de hoek. Om hierop voorbereid te zijn zorg je ervoor dat je iets van regenbescherming (bijvoorbeeld een regenscherm voor je kinderwagen) bij je hebt. Op deze wijze is jouw trots altijd beschermd tegen de regen!

Voetenzak

Je kind is meer vatbaar voor temperatuursverschillen dan jij dat bent. Daarom is het altijd verstandig om een voetenzak (bij kouder weer) of dekje (bij warmer weer) bij te hebben. Op die manier kan je hem of haar altijd instoppen wanneer het iets kouder is dan verwacht.

Voetenzak baby vakantie

Spuugdoekje

Als je het je inbeeld weet je dat bij ieder boertje of hikje wel wat spuug mee kan komen. Grote kans dus dat dit ook bij het uitstapje gebeurd. Neem daarom altijd een spuugdoekje mee, zodat je altijd voorbereid bent op deze onaangename verrassing.

Luiertas

Naast dat een spuugdoekje hard nodig is, kan het natuurlijk ook altijd zo zijn dat je kind onderweg een andere behoefte zijn vrije loop laat gaan. Om hierop voorbereid te zijn is een luiertas noodzakelijk. Gelukkig is altijd wel een toilet in de buurt, waardoor dit ook onderweg zo gepiept is.

Luiertas baby vakantie

Knuffel

Last but not least; de knuffel! Grote kans dat je hier nog niet eens aan hoeft te denken, omdat hij of zij deze al strak heeft vastgeklemd voordat je de deur uitgaat. Mocht dat niet het geval zijn, vergeet deze zeker niet. Anders kan het wel eens een zwaar uitstapje worden wanneer het maatje niet mee is…

Wanneer je deze dingen bij jou in huis bij elkaar hebt gesprokkeld  ben je klaar om de zon met je kleine tegemoet te gaan! Mocht je nog dingen in deze lijst missen, laat het ons gerust weten!

mm
Mamasopinternet.nl is het moederblog met leuke shoptips, handige DIY en regelmatig winacties.

Reageer