Babykleding

Goedkope babykleding scoren

Judith2482 x bekeken

Wanneer je in verwachting bent, kom je erachter dat alles erg duur is. Je moet ook zo veel spullen hebben, zoals luiers, flesjes, kruikjes, beddengoed enzovoorts enzovoorts. Daardoor zit je soms wat krapper bij kas en wil je graag besparen wanneer dat kan. Je kunt bijvoorbeeld heel goed besparen op goedkope babykleding, want die hoeft echt niet van het duurste merk te zijn. Hoe kun je nou op een goede manier goedkope babykleertjes scoren?

Waarom kiezen voor goedkope babykleding?

Baby’s groeien ontzettend hard. In de eerste maanden lopen ze achter elkaar een aantal kledingmaten door. Hierdoor zit je al heel snel met het probleem dat je nieuwe, grotere maten nodig hebt. En die schattige babykleertjes die je in de kleinste maten hebt, zal jouw kindje maar een paar keer aan hebben. Ze zijn dan nog goed genoeg om door een of meer andere kindjes gedragen te worden. Dit is de reden dat veel mensen kiezen voor tweedehands of goedkope babykleertjes. Betaalbare babykleding is over het algemeen helemaal niet van slechte kwaliteit!

Kringloopwinkel

Een kringloopwinkel is een goede manier om te beginnen met de zoektocht naar goedkope babykleding. Je moet wel goed opletten dat de kleertjes er nog netjes uitzien, want sommige mensen brengen ook oude of vergeelde kleertjes naar de kringloop. Meestal is het echter zo dat je er heel mooie kleertjes kunt vinden voor een heel zacht prijsje. Als je echt geluk hebt, vind je er zelfs merkkleertjes tussen!

kringloopwinkel

Rommelmarkt

Op een rommelmarkt kun je ook verrassend leuke, goedkope babykleding scoren. Hiervoor geldt hetzelfde als voor de kringloopwinkel: je moet goed opletten dat het er nog netjes uitziet. Toch is dat geen enkele reden om je te beletten hier goedkope babykleertjes te scoren: de meeste kleertjes zien er nog prima uit en een simpele wasbeurt is genoeg om ze geschikt te maken voor jouw baby. Zo kun je je lekker goedkoop voorbereiden op de bevalling.

 

Marktplaats

Goedkope babykleding online is ook gemakkelijk te vinden als je even kijkt op marktplaats. Hier vind je veel mensen waarvan de baby uit de kleinste maten is gegroeid en die niet van plan zijn nog een kind te krijgen. De kleertjes zijn vaak nauwelijks gedragen en zijn dus nog heel geschikt om nog een ronde mee te gaan. Dit is een goede manier om aan betaalbare babykleding te komen, die je ophaalt bij de mensen thuis.

Goedkope webshops

Ben je niet zo dol op tweedehands, dan kun je ook diverse goedkope babykleding online scoren in de goedkopere webshops. Vaak krijg je bulk-korting (3 halen, 2 betalen bijvoorbeeld). Let altijd op de verzendkosten: als je een rompertje koopt voor 2 euro, maar je betaald 6,95 verzendkosten, is het nog steeds een duur rompertje. Er zijn heel veel webshops die goedkope babykleertjes aanbieden, al moet je wel even goed zoeken. Wil je weten welke babykleertjes leuk bij elkaar passen? Bekijk dan de top-5 van de leukste zomerkleding voor baby’s.

babykleertjes - 2

Ebay

Ebay zit op de kruising tussen nieuwe kleding uit webshops en tweedehands kleding van marktplaats. Je vind hier zowel nieuwe als tweedehands babykleertjes voor een leuk prijsje. Ook hier geldt dat je moet letten op de verzendkosten en dat is hier wel super belangrijk: verzenden is soms gratis, maar soms ook erg duur, afhankelijk van het land waar het vandaan komt. Vooral China is een voordelig land om goedkope babykleding online te bestellen, want de overheid stimuleert de verkoop door de verzendkosten voor de koper de betalen. Daardoor is de verzending voor jou gratis!

Je kunt heel gemakkelijk goedkope babykleding vinden, zowel online als via rommelmarkten of kringloopwinkels. Het scheelt je een flinke hoeveelheid geld als je op deze manier aan babykleertjes kunt komen. Bovendien kun je natuurlijk, als jouw kindje uit een kleine maat groeit, deze kleertjes ook weer tweedehands aanbieden en daar nog wat geld aan over houden!

 

mm
Ik ben Judith Möhlmann, tekstschrijver en trotse moeder van Esther. Of het nu gaat over zwanger zijn, babyspulletjes kopen, het inrichten van babykamers of het maken van mooie dekentjes: alles rond het zwanger zijn en babies heeft mijn interesse. Naarmate Esther groter wordt, veranderen ook de dingen waar je mee te maken krijgt. Super leuk om daar lekker over te kunnen schrijven!

Reageer