FunOverigePraktischWonen

De beste lunch kook je zelf

Mamasopinternet1350 x bekeken

Waarom zou je kiezen voor kleffe broodjes als je ook pasta mee kunt nemen naar je werk? Pasta – zeker de volkoren versie – is erg gezond en lekker. En ja, het kost je meer tijd om voor te bereiden dan die bruine boterham met kaas. Maar de meeste mensen eten sowieso één keer per week pasta. Voeg wat extra toe aan je avondeten en je houdt een restje over voor de lunch van morgen!

Je weet vast wel hoe je een lekkere pasta bereidt. Bedenk wel dat je het hapje op je werk koud op gaat eten, dus een gerecht met veel saus is dan misschien niet zo smakelijk. Tenzij je een magnetron hebt op je werk, dan kun je de pasta gemakkelijk even opwarmen.

Koken met Joseph Joseph

Het maken van pasta inclusief vlees, groenten en saus wordt een stuk eenvoudiger met de handige tools van Joseph Joseph. Zo kun je vlees en/of groente snijden op een snijplank van dit vooraanstaande merk. Wat dacht je van de Chop2Pot? Eerst snijd je je vlees en/of groente en vervolgens vouw je de plank in elkaar en schuif je de inhoud zo in de pan!

Het is slim om meerdere snijplanken te gebruiken in je keuken, zodat je ingrediënten zoals rauw vlees en groente apart houdt. Hier heeft Joseph Joseph een handige set voor, met verschillende kleuren planken en ook een versie met ruimte voor snijmessen. Tevens handig: een snijplank die opvouwbaar is tot vergiet. Zo kun je groente gemakkelijk eerst wassen en vervolgens snijden of andersom, met sla bijvoorbeeld.

Verhoogd plezier

Voor het koken zelf zijn de spatels en opscheplepels van Joseph Joseph Elevate onmisbaar. Niet alleen hebben ze een mooi, strak design, maar ze zijn ook voorzien van vrolijke kleuren. En helemaal mooi: elke spatel of lepel heeft een opstaand randje, waardoor je aanrecht schoon blijft.

Joseph Joseph GoEat

Je hebt gisteren een lekkere pasta bereid en nu gaat een restje daarvan mee in je lunchbox. Ook deze is te koop van het merk Joseph Joseph. De lunchbox heeft verschillende compartimenten, zodat je bijvoorbeeld de groente of de saus apart en vers kunt houden. Er is zelfs een speciale bestekset met houder, zo blijft je tas schoon. Met de lunchbox van Joseph Joseph GoEat wordt lunchen extra lekker en gemakkelijk!

Joseph Joseph kopen

Ben je overtuigd en wil je graag een snijplank, spatel, opscheplepel of lunchbox van Joseph Joseph kopen? Dat doe je eenvoudig online bij Cookinglife! Je hebt een ruime keuze uit verschillende keukenbenodigdheden. De tools van Joseph Joseph worden snel geleverd, zodat jij gelijk kunt beginnen aan je lekkere pasta-lunch-dagen!

mm
Mamasopinternet.nl is het moederblog met leuke shoptips, handige DIY en regelmatig winacties.

Reageer