GriekenlandBuitenlandVakantieVakantie & Uitjes

Een gezinsvakantie in Griekenland, een ware beleving

Mamasopinternet1269 x bekeken
Gezinsvakantie griekenland

De vakantie is natuurlijk weer achter de rug maar dit betekent niet dat deze er nooit meer aan zal komen. Je kunt namelijk ook prima in de koude wintermaanden weg, naar een plek waar het wel warm is! Eén van de landen waar je ooit in leven wel eens geweest moet zijn is Griekenland. Griekenland ligt helemaal niet zo ver van Nederland, dit maakt het dan ook een bestemming die voor iedereen wel beschikbaar is. Laten we eens kijken wat er nu bijzonder is aan Griekenland en waar je heen zou moeten gaan in dit prachtige land.

De vele eilanden zijn prachtig

De eilanden rondom Griekenland hebben allemaal wel weer hun eigen bijzondere en unieke uitstraling. Zo is het eiland Kreta bekend onder de jongeren, hier zal je in de avond geweldig uit kunnen gaan. De vele gezellige restaurantjes en cafeetjes maken dit eiland overigens ook een goede vakantiebestemming voor mensen die een gezinsvakantie in Griekenland willen hebben. Een zon, zee en strand vakantie is hier zekers te weten een garantie.

Kreta

Er zijn natuurlijk ook zat andere eilanden te vinden die je kunt bezoeken in Griekenland. Kos staat bekend als een eiland waar je heen kunt gaan voor de ontspanning, je vindt hier dan ook veel hotels en resorts aan het strand. Wakker worden in het zonnetje met als uitzicht de zee is een van de meest rustgevende en ontspannende dingen die je maar kan ervaren. Als we je nog een tip mogen geven, ga ook eens met een bootje langs de verschillende eilanden! Zo ontdek je nog meer van de cultuur, altijd leuk om te doen.

Kos

Lees ook: Zo kies je samen met je kinderen de vakantiebestemming

Een stad met een rijke geschiedenis

Athene is als hoofdstad van Griekenland zeker een bezoekje waard. In deze historische stad vind je overal waar je kijkt de afdrukken terug die de oude Grieken ons hebben nagelaten. Zo kan je diverse soorten musea bezoeken, hier leer je een hoop over de geschiedenis. Maar de meest accurate indruk krijg je uiteraard door de oude tempels te bezoeken op de heuvels van Athene. Druk is het hier wel, maar laat dit je niet weerhouden om een bezoekje te brengen aan deze bijzondere plek.

Akropolis

Mocht je geen idee hebben waar je deze vakantie heen wilt gaan dan zou je dus zeker eens moeten overwegen of je Griekenland niet eens zou willen ontdekken. Momenteel is Griekenland geen duur lang om op vakantie te gaan, hierdoor is het dan ook een ideale plek voor de jongeren die graag een toffe vakantie willen beleven. Er is genoeg te zien en te beleven, je zal met een glimlach op je gezicht weer terugkomen naar Nederland. Drink een glaasje Ouzo aan het strand, doe de voetjes omhoog en geniet van de vrije tijd die je wel hebt verdiend.

mm
Mamasopinternet.nl is het moederblog met leuke shoptips, handige DIY en regelmatig winacties.

Reageer