CadeausPraktisch

Een kerstpakket waar iedere moeder blij van wordt

Judith2567 x bekeken

Rond de kerst krijgt haast iedereen een kerstpakket. Maar als gever van een kerstpakket is het soms lastig te bepalen wat je nu eigenlijk moet geven. Waar wordt iemand nu echt blij van? Ondertussen zijn er speciale kerstpakketten voor mannen en voor vrouwen, omdat die uiteenlopende wensen hebben. Er wordt tegenwoordig steeds meer rekening gehouden met de persoonlijke situatie van de ontvanger. Een vrijgezelle man zal heel andere wensen hebben dan een moeder van drie kinderen. Dus gingen wij op zoek naar kerstpakketten waar iedere moeder blij van wordt.

1. Relax-cadeaus

Als moeder moet je af en toe echt even een momentje voor jezelf kunnen nemen en even lekker ontspannen. Daarom zijn relax-cadeaus heel geschikt als kerstpakket voor moeders. Denk bijvoorbeeld aan een Rituals kerstpakket met lekkere zeepjes en mooie handdoeken.

2. Belevenissen

Belevenissen doen het altijd goed als cadeau. Wil je je vooral richten op de moeder, dan ga je bijvoorbeeld voor een welness-bon. Maar het is ook erg leuk om bijvoorbeeld vrijkaartjes voor een pretpark te geven voor het hele gezin. Hou daarbij wel rekening met de leeftijd van de kinderen!

3. Gezonde producten

Rond de kerstdagen maken moeders zich sneller zorgen of hun kinderen wel gezond genoeg eten. Er wordt natuurlijk veel meer gegeten, maar wat er gegeten wordt is vaak ook minder gezond. Het is dus fijn als er een kerstpakket komt waarbij erop gelet is dat de hapjes die erin zitten gezond zijn.

4. Waardebonnen

Het is niet erg origineel misschien, maar moeders worden misschien nog wel het vrolijkst van waardebonnen. Deze kunnen ze vrij besteden bij bepaalde winkels of online. Hartstikke handig, want zo krijgt iedereen altijd precies wat hij/zij hebben wil.

5. Speelgoed of spel

Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen is het leuk om een spel of speelgoed te krijgen waar de kids weer een poos zoet mee zijn. Het is hierbij altijd handig om (subtiel) te informeren welke dingen de kinderen op dat moment bezig houden.

Moeders hebben best veel dingen waar ze blij van worden. Behalve deze 5 ideeën kun je natuurlijk ook een standaard pakket voor vrouwen geven. Daar zitten dingen in die vrouwen meestal wel leuk of lekker vinden, zoals zeepjes of chocolade. Je kunt elk kerstpakket een bepaald thema geven en er zijn allerlei combinaties mogelijk. Kijk bijvoorbeeld eens op kerstpakkettenkiezer.nl, waar je de meest uiteenlopende kerstpakketten tegenkomt.

mm
Ik ben Judith Möhlmann, tekstschrijver en trotse moeder van Esther. Of het nu gaat over zwanger zijn, babyspulletjes kopen, het inrichten van babykamers of het maken van mooie dekentjes: alles rond het zwanger zijn en babies heeft mijn interesse. Naarmate Esther groter wordt, veranderen ook de dingen waar je mee te maken krijgt. Super leuk om daar lekker over te kunnen schrijven!

Reageer