Fashion en beautyPraktisch

Leuke schoenen voor de zomer van 2017

Judith2076 x bekeken

Als mama wil je er natuurlijk ook gewoon leuk bij lopen. Maar toch moeten je schoenen aan andere eisen voldoen. Zo kun je beter niet voor suède kiezen, omdat vlekken er lastig uit gaan. Verder ben je waarschijnlijk meer aan het lopen en aan het sjouwen met tassen en spullen. Dus je schoenen moeten niet alleen mooi zijn, maar ook comfortabel en praktisch. Dacht je dat je nu gebonden bent aan lelijke schoenen? Dan zit je ernaast: dit zijn superleuke Gabor schoenen voor de zomer van 2017 die ook geschikt zijn voor mama’s!

1. Luchtige ballerina’s

Zoek jij lekker luchtige, lichte schoenen voor je vrije dagen? Dan zijn deze ballerina’s wat voor jou. Het grote voordeel van deze schoenen is dat ze heerlijk comfortabel zijn en passen bij haast al je kleren. Kies je voor ballerina’s met een lage hak, dan hebben ze nét even wat meer stijl en klasse dan lage ballerina’s.

zomerschoenen - Makkelijke ballerina's.jpg

2. Sandalen met hak

In de zomer ga je natuurlijk niet rondstrompelen op veel te warme schoenen. Kies voor een open model, bijvoorbeeld deze prachtige sandalen. Ze hebben nog een voordeel: ze zijn van glad materiaal waar vlekken heel gemakkelijk afgepoetst worden. Dus je kunt gerust gaan voor witte of zilveren schoenen!

zomerschoenen - Sandalen met hak.jpg

3. Stevige sandaal met sleehak

Wil je toch nét even wat steviger lopen? Dan ga je voor deze sandaal met sleehak. De sandaal is hoog aan de hiel, waardoor je voet goed op zijn plaats wordt gehouden. Je hebt daardoor een hele stabiele schoen, wat zeker handig is als je vaak moet balanceren met kinderen.

zomerschoenen - Sandalen met sleehak

4. Chique slippers

Slippers lijken altijd een beetje cheap, maar dat zijn deze zeker niet! Ze hebben een gaaf design en zien er prachtig uit. Daarbij hebben ze een zacht en comfortabel voetbed, waardoor je ook na een hele dag nog geen last hebt van je voeten.

zomerschoenen - slippers met comfortabel voetbed

5. Sportieve zomerschoenen

Sneakers zijn ook heerlijke zomerschoenen, mits je kiest voor de juiste soort. Deze sneakers zijn gemaakt van ademende stof, waardoor ze niet te warm worden voor je voeten. Het materiaal is sterk, flexibel en gemakkelijk schoon te houden.

zomerschoenen - stoere sneakers

6. Relaxt-slippers

Ga jij gewoon lekker achterin de tuin hangen of heb je vakantie? Dan ga je voor relaxte zomerslippers. Dit lage model is heerlijk comfortabel en heeft toch een leuke uitstraling. Geen gedoe met aan- en uittrekken: je glipt er ook gemakkelijk in als je een kind moet vasthouden.

zomerschoenen - Zomerse slippers

7. Gave enkellaarsjes

Ook enkellaarsjes horen in je zomer-assortiment. Het kan namelijk best ineens een paar dagen koud zijn, waarbij je liever op dichte schoenen loopt dan op je slippers. Bovendien zijn deze Gabor laarsjes ook nog eens gemaakt van ademend materiaal (dus niet te warm) en zijn ze ideaal voor feestjes.

zomerschoenen - enkellaarsjes.jpg

Het feit dat je moeder bent betekent helemaal niet dat je altijd op lelijke schoenen moet rondlopen. Er zijn prachtige schoenen die ook heel geschikt zijn voor modebewuste mama’s. Deze 7 voorbeelden laten zien dat jij ook deze zomer weer keus genoeg hebt! Bedenk ook even dat jouw schoenkeuze niet alleen iets uitmaakt voor jezelf: ook voor je kinderen ben je een voorbeeld en wil je er dus graag goedgekleed bij lopen. En dat doe je zeker met deze prachtige zomerschoenen!

Moet jij schoenen kopen voor je man en kinderen? Dan hebben we hier een aantal handige tips!

 

mm
Ik ben Judith Möhlmann, tekstschrijver en trotse moeder van Esther. Of het nu gaat over zwanger zijn, babyspulletjes kopen, het inrichten van babykamers of het maken van mooie dekentjes: alles rond het zwanger zijn en babies heeft mijn interesse. Naarmate Esther groter wordt, veranderen ook de dingen waar je mee te maken krijgt. Super leuk om daar lekker over te kunnen schrijven!

Reageer