PraktischBabyshower cadeaus

5 persoonlijke versieringen voor de babyshower

Judith2 comments2747 x bekeken

Als je zelf een babyshower gaat organiseren, wil je alles ook leuk versieren. Veel mensen vinden het lastig om leuke decoraties te kiezen. Zeker wanneer het geslacht van de baby nog niet bekend is! Gelukkig zijn er heel veel versieringen te vinden die leuk zijn bij de babyshower. Niet alleen gezellige vlaggetjes en slingers, maar ook versieringen die alles wat persoonlijker maken. Bij online winkel Drukzo vind je allerlei mooie en leuke items die je persoonlijk kunt laten bedrukken met je eigen afbeeldingen of tekst!

1. Ballonnen met tekst

Ballonnen zijn altijd gezellig, maar zeker tijdens een babyshower! Persoonlijke ballonnen zijn natuurlijk het leukst. Je kunt er bijvoorbeeld de naam van de zwangere vrouw op zetten, maar ook een foto of plaatje behoort tot de mogelijkheden. Weet je het geslacht van de baby nog niet, dan kies je gewoon een assortiment ballonnen in pasteltinten om de boel op te vrolijken.

Babyshower persoonlijke ballonnen
Ballon via shutterstock.com

2. Persoonlijke vlaggenslingers

Vlaggetjes zijn leuk, maar persoonlijke vlaggen zijn nog veel leuker. Kies een mooie vlaggenslinger en ontwerp zelf wat je erop wilt hebben. Je kunt ze helemaal zelf ontwerpen, dus ook kleurtjes en patroontjes kun je lekker zelf bepalen. Zo passen de vlaggenslingers altijd bij de rest van de decoraties.

3. Handdoeken en doekjes

Als aanstaande moeder heb je nooit genoeg doeken en doekjes. Wil je de boel leuk versieren, dan laat je persoonlijke handdoeken borduren of bedrukken. Je hangt ze op aan een waslijn of presenteert ze op een leuke manier. De handdoeken en doekjes kunnen mooi dienen als decoratie en ze zijn meteen ook een hartstikke leuk cadeau!

Babyshower handdoekjes en kleren
Babydoekjes via shutterstock.com

4. Flitsende poster

Is de babyshower nog een verrassing? Dan is het natuurlijk belangrijk dat je de aanstaande moeder op een bijzondere manier laat ontdekken waar het om gaat. Bijvoorbeeld door een flitsende poster op te hangen die meteen laat zien wat er aan de hand is. Je kunt ook proberen om een echo-foto te pakken te krijgen en deze uit te vergroten tot posterformaat.

5. Persoonlijke cadeaus in de spotlight

Een van de belangrijkste onderdelen van de babyshower is het uitdelen van cadeaus. Persoonlijke cadeaus kun je direct ook gebruiken als versiering voor de babyshower. Zo zijn er hele leuke badeendjes die je zelf kunt laten bedrukken. Ook zijn er allerlei andere cadeautjes die perfect werken als decoratie en die later voor moeder en baby handig zijn.

Babyshower cadeaus
Cadeaus via shutterstock.com

Bij het organiseren van een babyshower is er veel waar je over moet nadenken. Het hoeft natuurlijk niet zo chique en uitgebreid als de babyshower van Beyonce, maar natuurlijk wil je het wel gezellig maken! Het is dan heel praktisch wanneer je leuke versieringen gewoon online kunt bestellen. De versieringen van Drukzo worden in Nederland gedrukt en zijn dus lekker snel klaar. Je krijgt ze in de meeste gevallen de volgende dag al thuisgestuurd. Ideaal als je de versiering last minute nog moet regelen dus!

mm
Ik ben Judith Möhlmann, tekstschrijver en trotse moeder van Esther. Of het nu gaat over zwanger zijn, babyspulletjes kopen, het inrichten van babykamers of het maken van mooie dekentjes: alles rond het zwanger zijn en babies heeft mijn interesse. Naarmate Esther groter wordt, veranderen ook de dingen waar je mee te maken krijgt. Super leuk om daar lekker over te kunnen schrijven!

2 Comments

Reageer