KidsOverige

Spectaculaire kinderfeestjes – 5 ideeën

Judith3145 x bekeken

Een kinderfeestje kan heel eenvoudig zijn. Naast een leuk cadeau hoort er natuurlijk ook een activiteit bij, waarbij je kind klasgenootjes en vriendjes kan uitnodigen. Gewoon gaan picknicken, naar een nieuwe speeltuin of naar het zwembad is al een hele belevenis. Toch kan het best iets spannender. Veel ouders denken dan aan de dierentuin of een pretpark en houden hun hart al vast. Zie je het al voor je dat je 10-20 kinderen voortdurend in de gaten moet houden? Gelukkig zijn er ook spectaculaire kinderfeestjes die origineel zijn, waar iedereen razend enthousiast van wordt en waar je als ouder ook bij kunt ontspannen. Wij vonden 5 spectaculaire kinderfeestjes ideeën!

1. Quad-rijden

Vooral jongens zijn dol op stoere activiteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van rijden op een quad? Op deze quads hoef je geen rijbewijs te hebben. De kinderen volgen een afgezet parcours, waar waar weinig mis kan gaan. Veilig voor je kids en tegelijkertijd super spectaculair als kinderfeestje!

Quadrijden voor kids
www.vvc-adventure.nl

2. Kookworkshop

Of het nu een jongens- of een meisjesfeestje wordt: koken is voor kinderen iets leuks. Zeker als ze alles zelf mogen maken en dan ook nog eens gezellig samen mogen opeten! Een kookworkshop voor kinderen is dan ook een heel bijzondere activiteit op een feestje. Vaak mogen de kinderen broodjes bakken in leuke vormen, mogen ze zelf het menu samenstellen en kunnen ze zelf lekkere dingen klaarmaken.

3. Steepaway voor kids

De specialist op het gebied van kinderfeestjes, VVC Adventure, organiseert allerlei activiteiten voor kinderfeestjes. Zo hebben zij een heuse steepaway-baan voor kinderen, waar ze het bekende TV-spel kunnen naspelen. De hindernisbaan zorgt dat de kinderen de grootste lol hebben bij het vieren van deze verjaardag.

Steep away voor kids
www.vvc-adventure.nl

4. Dansfeest

Dansen is een geweldige, vrolijke bezigheid. Kinderen kunnen hier uren mee zoet zijn. Zeker als ze door professionele begeleiders worden beziggehouden. Eerst mogen de kinderen allerlei leuke dansspelletjes doen, daarna wordt er ook nog eens een dans ingestudeerd! De kinderen worden beziggehouden en hebben later genoeg om over na te praten!

5. Kinderpaintball

Je zult paintball vast wel kennen. Het is in principe veilig, hoewel veel mannen terugkomen vol blauwe plekken. Bij kinderpaintball valt dat nogal mee: de kinderen krijgen speciale kinderwapens, waar minder kracht achter zit. Ook krijgen ze extra beschermende kleren aan, zodat er geen ongelukken kunnen gebeuren. Kinderpaintball is voor veel jongens (en stoere meisjes) een echt droomfeest!

kinderpaintball
www.vvc-adventure.nl

Deze vijf spectaculaire kinderfeestjes ideeën zijn gaaf, bijzonder en uniek. Geen enkele van de kinderen zal dit waarschijnlijk al gedaan hebben. Het geeft veel om over te praten en zorgt ervoor dat jouw kind met trots terug kan kijken op zijn/haar verjaardag. Hou je het liever wat simpeler? Dan kun je ook gewoon thuisblijven en leuke dingen doen. Bijvoorbeeld spelletjes met water zijn altijd populair.

mm
Ik ben Judith Möhlmann, tekstschrijver en trotse moeder van Esther. Of het nu gaat over zwanger zijn, babyspulletjes kopen, het inrichten van babykamers of het maken van mooie dekentjes: alles rond het zwanger zijn en babies heeft mijn interesse. Naarmate Esther groter wordt, veranderen ook de dingen waar je mee te maken krijgt. Super leuk om daar lekker over te kunnen schrijven!

Reageer