Praktisch

Vijf tips bij de online aanschaf van luiers

Mamasopinternet1131 x bekeken
Vijf tips bij de online aanschaf van luiers

Je kiest als moeder in alles voor het beste voor je kindje. Zo ook als het om luiers gaat. Daarom kies je voor kwaliteit als het gaat om de absorptie, maar ook om het comfort als het gaat om de soepelheid. Bij de aanschaf van luiers van Kruidvat of van een ander merk zijn er meerdere tips die van pas komen. Vooral als je online luiers wilt kopen. Daarom vind je hier vijf tips om rekening mee te houden bij de online aanschaf van luiers. Overigens gaat het hier om wegwerpluiers. Bekijk dit artikel voor meer informatie over wasbare luiers.

1. Koop grootverpakkingen

Het is algemeen bekend dat het voordeliger is om producten in grootverpakkingen aan te schaffen. Dat is eveneens van toepassing op het online kopen van luiers. Kies daarom voor de aanschaf van een grootverpakking en doe dat het liefst in de aanbieding. Door luiers in de aanbieding te kopen en een voorraadje aan te schaffen, bespaar je veel geld.

2. Bestel luiers in de juiste maat

Bestel luiers in de juiste maat

Het is altijd belangrijk om bij het online bestellen van luiers de juiste maat te selecteren. Luiers zijn in kleine, middelgrote en in grote maten verkrijgbaar. Twijfel je over de juiste maat dan is het aan te raden om het gewicht van je kindje te wegen. Dat gewicht bepaalt namelijk wat de juiste maat is. Daarbij is er soms sprake van overlapping. Houd rekening met de aanschaf van grootverpakkingen in een bepaalde maat. Het is niet de bedoeling dat je met een overschot komt te zitten als je kindje ineens een grotere maat nodig heeft.

3. Check of ruilen mogelijk is

Heb je een voorraad luiers maar is je kindje uit de maat gegroeid? Dan is het handig als de kleinere maat voor een grotere maat is om te ruilen. Check bij het online kopen van luiers of dat tot de mogelijkheden behoort.

4. Kijk naar ervaringen van anderen

Het is bij online shoppen heel gewoon om naar de ervaringen van anderen te kijken. Bijvoorbeeld als het gaat om de webshop zelf, maar ook om het product, zoals ervaringen luiers in dit geval.

5. Onderzoek het comfort en absorberend vermogen

Naast ervaringen van anderen helpt het natuurlijk ook om zelf op onderzoek uit te gaan. Bijvoorbeeld door goed naar de eigenschappen van de luiers te kijken. Let daarbij op het absorberend vermogen en op de flexibiliteit van het materiaal.

mm
Mamasopinternet.nl is het moederblog met leuke shoptips, handige DIY en regelmatig winacties.

Reageer