PraktischOverige

Telefoonhoesjes kopen: welke varianten zijn er?

Judith2192 x bekeken
Waterdichte telefoonhoes

Ben jij op zoek naar een handig telefoonhoesje? Dan heb je vast al gezien dat er tientallen soorten en maten zijn. Dat komt omdat iedereen weer andere eisen stelt aan zijn telefoonhoesje. Wij zochten uit welke soorten telefoonhoesjes er zijn en waarvoor ze het meest worden gebruikt.

1. Bookcase telefoonhoes

De bookcase telefoonhoes heeft, zoals de naam al zegt, de vorm van een boek dat je kunt openslaan. De sluiting is licht magnetisch en de case blijft dus automatisch dicht als je hem in je tas hebt zitten. Aan de binnenkant van de case is wat ruimte voor enkele pasjes (niet meer dan 4) en eventueel wat briefgeld. De hele telefoon wordt met deze hoes beschermd en je hoeft de telefoon er niet uit te halen om hem te gebruiken.

Bookcase telefoonhoes

2. Steel armor

Dit telefoonhoesje is vooral heel praktisch als je telefoon zwaar wordt belast, bijvoorbeeld als je kids er een beetje ruw mee spelen of als hij regelmatig op de grond valt. De case beschermd de achterkant en zijkanten van de telefoon. Dankzij de iets uitstekende randen van de case, gaat het scherm ook niet stuk als de telefoon op de voorkant valt.

Steel Armor telefoonhoesje

3. Transparante siliconen-case

De transparante comfy-case is vooral bedoeld voor telefoons waar je wel een hoesje omheen wilt doen, zonder het mooie design van je telefoon te bederven. De siliconenlaag beschermd de zij- en achterkant van je telefoon, maar doordat de case transparant is zie je hem nauwelijks. Ultra dun en nauwelijks zichtbaar: ideaal als je trots bent op je telefoon.

Transparante siliconen-case

4. Portemonnee annex telefoonhoes

Je telefoonhoes kan ook multifunctioneel zijn en dienen als portemonnee. Heb jij graag alles in één keer bij de hand, zodat je niet telkens je hele tas overhoop hoeft te halen? Dan is deze case ideaal. Niet alleen kun je je telefoon kwijt, maar er is ook voldoende ruimte voor briefgeld en pasjes.

Portemonne annex telefoonhoes

5. Riemhoes

Het is ideaal als je je telefoon aan je riem kunt hangen, bijvoorbeeld bij het hardlopen. Er zijn diverse hoesjes die aan een riem kunnen worden gekoppeld. Ze hebben aan de achterzijde een riemclip waarmee je ze vast kunt maken. Je kunt er nog steeds gemakkelijk bij en ze zijn heel praktisch als je veel loopt en geen broekzakken hebt.

Riemhoes

6. Waterdichte telefoonhoes

Als moeder heb je waarschijnlijk al heel wat keren op het nippertje je telefoon gered van plassen melk, omgevallen bekers water of voor een wiebelende kom soep. Een waterdichte telefoonhoes is dan ook dé hoes voor mama’s. De hoes wordt afgesloten met een clip die kleine kinderen niet zelf open kunnen krijgen en is (spat) waterdicht. Zo voorkom je ook dat je kleine kinderen online gaan als je even niet oplet.

Waterdichte telefoonhoes

Er zijn telefoonhoesjes in alle soorten en maten. Voordat je er een koopt, moet je even goed kijken of de hoes geschikt is voor jouw telefoonformaat. Zo zijn Huawei P9 hoesjes vaak heel anders van vorm dan hoesjes voor een Samsung of iPhone. Met een degelijke telefoonhoes is de kans heel wat groter dat jouw smartphone wat langer meegaat. Je kunt de meeste hoesjes wel vinden in de winkel, maar vaak zijn de online keuzemogelijkheden heel wat groter. Zo heeft de Hoesjes Outlet vrijwel alle denkbare telefoonhoesjes beschikbaar: hier vind je ze snel, van goede kwaliteit én betaalbaar.

mm
Ik ben Judith Möhlmann, tekstschrijver en trotse moeder van Esther. Of het nu gaat over zwanger zijn, babyspulletjes kopen, het inrichten van babykamers of het maken van mooie dekentjes: alles rond het zwanger zijn en babies heeft mijn interesse. Naarmate Esther groter wordt, veranderen ook de dingen waar je mee te maken krijgt. Super leuk om daar lekker over te kunnen schrijven!

Reageer